Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g74kcal5.6g6.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko56g37kcal2.8g3.3g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal1.4g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g66kcal5g5.9g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160