Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g16g60kcal0.8g5g3.9g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7.8g23kcal1.4g0.1g2g0g
Pinjansiemenet, Parrots1g6.1kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 7.8g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 3.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Sipuli, tuore3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g236kcal7.6g12.4g17g1.2g
Valittu annoskoko56g118kcal3.8g6.2g8.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g59kcal1.9g3.1g4.3g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11.1g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905