Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)45g104kcal4.5g2.9g8.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale4.4g14kcal0.5g0g1.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, euro shopper1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g244kcal10.2g7g18.8g0.2g
Valittu annoskoko56g122kcal5.1g3.5g9.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal2.6g1.8g4.7g0.1g
Arvot/100g100g218kcal9.1g6.3g16.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281