Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Perunajauhot,rainbow13g41kcal0g10.1g0g0.2g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 7.4g3.4kcal0g0.6g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.7g14kcal0g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 7.4g3kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g249kcal3.6g50.6g3g1.2g
Valittu annoskoko56g124kcal1.8g25.3g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g62kcal0.9g12.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g222kcal3.2g45.1g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386