Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)9g33kcal1.2g6.5g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.3g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g130kcal8g15.6g4g0.8g
Valittu annoskoko56g65kcal4g7.8g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal2g3.9g1g0.2g
Arvot/100g100g117kcal7.2g14g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358