Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)14g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8.8g12kcal1.6g0g0.6g0g
Valkokaali keräkaali 14g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g54kcal4.4g5.6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko56g27kcal2.2g2.8g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal1.1g1.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal3.9g5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248