Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g35g7kcal0.2g1.3g0.1g2.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g14g47kcal1.8g9.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g130kcal4.2g22.2g2.8g6g
Valittu annoskoko56g65kcal2.1g11.1g1.4g3g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal1.1g5.6g0.7g1.5g
Arvot/100g100g116kcal3.8g19.8g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828