Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g28g84kcal0.8g1.3g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g21g65kcal2g13g0.4g1.3g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g341kcal6.4g32g6g2.6g
Valittu annoskoko56g170kcal3.2g16g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna28g85kcal1.6g8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g304kcal5.7g28.6g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975