Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado17g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 16g5.2kcal0.3g0.7g0g0.4g
Parsa 13g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g64kcal1.4g7.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko56g32kcal0.7g3.7g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal0.4g1.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.3g6.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739