Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g98g41kcal1.6g8.4g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g112g124kcal25.9g0g2.2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g25g32kcal6.1g1.2g0.3g0g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g521kcal70.4g29.4g13g5g
Valittu annoskoko550g261kcal35.2g14.7g6.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna275g130kcal17.6g7.4g3.3g1.3g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010