Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 43g381kcal0g0g43.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.9g3.1g9.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 29g204kcal0.2g0.1g23g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.4g4.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sokeri 24g99kcal0g24.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 72g33kcal2.2g3.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g3346kcal70g424.2g147.4g21g
Valittu annoskoko550g1673kcal35g212.1g73.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna275g837kcal17.5g106.1g36.9g5.3g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070