Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 63g444kcal0.5g0.3g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.9g1.3g3.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 10g9kcal0.3g0.5g0.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 115g164kcal14.3g0.3g11.8g0g
Anjovis 34g87kcal9.8g3.2g3.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Purjosipuli104g20kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Pizzajuusto, valio42g142kcal10.4g0g10.8g0g
Muna, annos 60g25g22kcal1.9g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g2576kcal103.2g170g163.4g12.2g
Valittu annoskoko550g1288kcal51.6g85g81.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna275g644kcal25.8g42.5g40.9g3.1g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831