Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g100g739kcal0g0g81.9g0g
Sokeri87g355kcal0g87.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl87g114kcal11.3g0.4g7.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)200g619kcal33.9g107.8g5.8g26g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Marianne crush 150g70g301kcal0.8g60.1g5.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g4294kcal92.2g521g202.2g54.4g
Valittu annoskoko550g2147kcal46.1g260.5g101.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna275g1074kcal23.1g130.3g50.6g13.6g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622