Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 125g156kcal26.2g0g5.6g0g
Naudan paahtopaisti125g139kcal27g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g680kcal109.4g15.6g18g6.4g
Valittu annoskoko550g340kcal54.7g7.8g9g3.2g
Annoskoko puolitettuna275g170kcal27.4g3.9g4.5g1.6g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355