Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Maitosuklaa 100g538kcal10.1g50g33g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g710kcal0.8g0.4g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g4462kcal69.8g472.6g253.8g7.4g
Valittu annoskoko550g2231kcal34.9g236.3g126.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna275g1116kcal17.5g118.2g63.5g1.9g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772