Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 300g586kcal56.1g0g40.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit90g25kcal1.6g4g0.2g2.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g50kcal3.4g0g4g0g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit75g98kcal2.3g1.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g1930kcal129.4g14.8g151g4.8g
Valittu annoskoko551g965kcal64.7g7.4g75.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna275g482kcal32.4g3.7g37.8g1.2g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531