Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2500g2024kcal39.3g420.8g1.3g75g
Paprika, punainen1000g257kcal9g46g4g20g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g1000g1700kcal16g21g170g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g8662kcal221g1014.6g356.6g240g
Valittu annoskoko5500g4331kcal110.5g507.3g178.3g120g
Annoskoko puolitettuna2750g2166kcal55.3g253.7g89.2g60g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462