Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g975g409kcal15.6g83.8g1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1125g1237kcal258.6g0g22.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g250g315kcal61g12g2.7g0g
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Purjosipuli 500g114kcal9g12g1g10.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g5213kcal702.4g295.6g130.8g50.4g
Valittu annoskoko5500g2606kcal351.2g147.8g65.4g25.2g
Annoskoko puolitettuna2750g1303kcal175.6g73.9g32.7g12.6g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010