Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 106g936kcal0g0g105.8g0g
Vadelma 2117g870kcal21.2g86.8g16.9g78.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka212g845kcal0g209.6g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe106g306kcal1.3g59.3g0g42.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 423g1206kcal65.6g0.8g105.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1270g538kcal124.6g5.1g1.3g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g635g2636kcal495.4g39.4g55.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)635g2223kcal88.9g355.6g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g19118kcal1594g1513.2g659g241.2g
Valittu annoskoko5504g9559kcal797g756.6g329.5g120.6g
Annoskoko puolitettuna2752g4780kcal398.5g378.3g164.8g60.3g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177