Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1596g5225kcal162.7g1059.9g17.6g53.5g
Maitorahka (Pirkka)1596g1054kcal191.6g63.9g4.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1277g421kcal42.1g62.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 351g501kcal43.9g1.1g36g0g
Basilika, tuore 13g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g287kcal0g0g31.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g639g1979kcal166g12.8g140.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g18942kcal1213.4g2400.8g461.8g107.4g
Valittu annoskoko5504g9471kcal606.7g1200.4g230.9g53.7g
Annoskoko puolitettuna2752g4736kcal303.4g600.2g115.5g26.9g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206