Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 798g5791kcal9.5g3.2g649g0g
Suklaa tumma 958g4948kcal37.4g510.2g297g50.8g
Sokeri 1692g6869kcal0g1690.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 878g1253kcal109.8g2.6g90g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g778g2413kcal132.3g420.3g22.6g101.2g
Cashewpähkinä 399g2292kcal79.8g75g185g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g47130kcal737.6g5403.8g2487.2g332g
Valittu annoskoko5504g23565kcal368.8g2701.9g1243.6g166g
Annoskoko puolitettuna2752g11782kcal184.4g1351g621.8g83g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276