KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1691g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1268g4984kcal1027.2g88.8g50.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 465g1461kcal49.1g276.2g10.2g25.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g423g2410kcal96.4g82.4g209.7g25.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 275g888kcal79.7g19.2g55g84.1g
Kananmuna kuoreton 930g1327kcal116.3g2.8g95.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 228g2017kcal0g0g228g0g
Hiiva, 50g169g103kcal22.2g1.9g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 55g1.4kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g26381kcal2782.4g942.6g1299.2g270.2g
Valittu annoskoko5504g13191kcal1391.2g471.3g649.6g135.1g
Annoskoko puolitettuna2752g6595kcal695.6g235.7g324.8g67.6g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533