Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2240g986kcal11.2g143.4g13.4g73.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g384g1536kcal0g380.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1600g1376kcal49.6g70.4g96g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g320g1024kcal35.2g204.8g6.4g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g12255kcal403.2g1602.6g404.8g224.6g
Valittu annoskoko5504g6127kcal201.6g801.3g202.4g112.3g
Annoskoko puolitettuna2752g3064kcal100.8g400.7g101.2g56.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807