Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 200g66kcal0g1g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11014g4842kcal64.6g633.4g192.4g135.2g
Valittu annoskoko5507g2421kcal32.3g316.7g96.2g67.6g
Annoskoko puolitettuna2754g1210kcal16.2g158.4g48.1g33.8g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101976