Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1888g1888kcal226.5g49.1g90.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g71kcal2.3g1.8g5.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2697g1618kcal40.4g350.5g2.7g24.3g
Keittojuurekset, Rainbow899g225kcal8.1g43.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g7601kcal554.6g889g203.6g48.6g
Valittu annoskoko5508g3801kcal277.3g444.5g101.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna2754g1900kcal138.7g222.3g50.9g12.2g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645