Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 781g632kcal12.3g131.4g0.4g23.4g
Mungpapu, Risenta1201g3484kcal288.3g480.5g12g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Kurkuma, annos 2g12g6kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Korianteri, tuore, annos 20g120g24kcal2.4g4.8g0.6g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g8622kcal623.6g1284.8g28.6g67.8g
Valittu annoskoko5508g4311kcal311.8g642.4g14.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna2754g2155kcal155.9g321.2g7.2g17g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344