Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka960g1315kcal211.2g18.2g57.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Rice Dream, riisimaito1440g677kcal1.4g135.4g14.4g1.4g
Täysjyväriisi. Risella.528g1848kcal37g374.9g17.4g31.7g
Parsakaali, tuore, 257g588g176kcal27g11.8g1.8g9.4g
Punajuuri keitetty, annos 100g588g248kcal0g55.3g0.6g14.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g480g595kcal14.4g122.9g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g11654kcal684.2g1485.4g336.8g130.8g
Valittu annoskoko5508g5827kcal342.1g742.7g168.4g65.4g
Annoskoko puolitettuna2754g2913kcal171.1g371.4g84.2g32.7g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557