Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 3010g1369kcal1.2g331.4g0.6g2.1g
Mansikka 1505g700kcal7.5g126.4g3g28.6g
Sokeri 241g977kcal0g240.5g0g0g
Mannasuurimo 753g2380kcal76.7g478.6g8.3g26.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g10852kcal170.8g2353.8g23.8g114g
Valittu annoskoko5508g5426kcal85.4g1176.9g11.9g57g
Annoskoko puolitettuna2754g2713kcal42.7g588.5g6g28.5g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970