Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 451g3268kcal5.4g1.8g366.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai732g2563kcal87.9g519.8g15.4g22g
Kauralese 135g487kcal24.3g61.6g10.4g23.7g
Paprika punainen 2253g659kcal21.2g101.4g9g42.8g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g789g1814kcal118.3g7.9g149.8g0g
Broilerifileesuikale (Atria)901g991kcal207.3g0g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g19713kcal935g1408.8g1140.6g185.4g
Valittu annoskoko5508g9857kcal467.5g704.4g570.3g92.7g
Annoskoko puolitettuna2754g4928kcal233.8g352.2g285.2g46.4g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051