Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Ruokakerma Valio 4% K&P100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g15g52kcal1.6g10.3g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g461kcal13g57.8g16.8g10g
Valittu annoskoko551g231kcal6.5g28.9g8.4g5g
Annoskoko puolitettuna276g115kcal3.3g14.5g4.2g2.5g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.2g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810