Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 9g34kcal1.7g4.3g0.7g1.6g
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 2.8g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Ruispuurohiutale9g30kcal0.9g6.1g0.2g1.3g
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.6g0.6g0.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 113g256kcal21.4g0g19.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.7g3.9kcal0g0.9g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto38g124kcal10.1g0g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g1197kcal78.2g76.2g63.2g10.6g
Valittu annoskoko551g598kcal39.1g38.1g31.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna276g299kcal19.6g19.1g15.8g2.7g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670