Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Herkkusieni 105g17kcal2.2g0.3g0.3g1.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus53g184kcal7.4g0.3g16.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 135g446kcal2.7g4.1g47.3g0g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta15g69kcal6g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g1808kcal49.6g19.4g169.4g6g
Valittu annoskoko551g904kcal24.8g9.7g84.7g3g
Annoskoko puolitettuna276g452kcal12.4g4.9g42.4g1.5g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651