Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 127g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 124g242kcal23.2g0g16.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g70g77kcal1.6g2.8g7g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g28g23kcal0.4g1.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1103g911kcal56.4g53.4g51g5.8g
Valittu annoskoko551g456kcal28.2g26.7g25.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna276g228kcal14.1g13.4g12.8g1.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367