Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 840g2882kcal85.6g588g10.1g29.4g
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Kaurahiutale 280g1048kcal40.6g159.6g20.4g28g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light525g1271kcal141.8g13.7g71.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki875g490kcal74.4g43.7g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1960g398kcal11.8g74.5g5.9g27.4g
Basilika, kuivattu 210g534kcal30.2g43g8.4g85.1g
Ruokaöljy keskiarvo 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g19683kcal780.8g1874.2g945.8g340.2g
Valittu annoskoko5516g9841kcal390.4g937.1g472.9g170.1g
Annoskoko puolitettuna2758g4921kcal195.2g468.6g236.5g85.1g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722