Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1000g5600kcal80g370g420g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2000g6800kcal50g1660g10g40g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Siirappi 560g1688kcal0.6g415g0g0g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11036g46905kcal401.2g6290.6g2263.6g109.6g
Valittu annoskoko5518g23453kcal200.6g3145.3g1131.8g54.8g
Annoskoko puolitettuna2759g11726kcal100.3g1572.7g565.9g27.4g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785