Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g5g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Bataatti, kuorittu 215g174kcal3.4g36.1g0.1g6.4g
Lanttu 205g59kcal2g9.4g0.6g3.7g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g52kcal3.6g0g4.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g686kcal21.8g100.4g16g24.2g
Valittu annoskoko552g343kcal10.9g50.2g8g12.1g
Annoskoko puolitettuna276g172kcal5.5g25.1g4g6.1g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951