Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 112g48kcal11g0.4g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe19g72kcal0.5g17.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.7g12kcal0g3g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton28g90kcal6.5g2.9g5.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g509kcal3g4.5g52.4g0g
Canderel makeutusjauhe3.7g14kcal0.1g3.5g0g0g
Karviainen 236g94kcal2.1g12.7g0.9g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1678kcal46.4g88.8g118.4g16.2g
Valittu annoskoko552g839kcal23.2g44.4g59.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna276g420kcal11.6g22.2g29.6g4.1g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782