Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g50g144kcal0.6g27.9g0g19.9g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g50g174kcal7g27.4g4g5.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g125g411kcal12.5g87.2g1.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.5g21kcal0g0g2.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja150g50kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g17g7.3kcal1.7g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g3.7g11kcal0g2.1g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1863kcal73.2g323g23.6g63.6g
Valittu annoskoko552g932kcal36.6g161.5g11.8g31.8g
Annoskoko puolitettuna276g466kcal18.3g80.8g5.9g15.9g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047