Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 333g211kcal10g16g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.8g1.3g3.8g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1976kcal56.6g212g98g7.6g
Valittu annoskoko552g988kcal28.3g106g49g3.8g
Annoskoko puolitettuna276g494kcal14.2g53g24.5g1.9g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268