Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 499g435kcal5.3g91.4g2g9g
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g49kcal0.5g10.6g0.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1385kcal14.2g237.4g36.8g23.6g
Valittu annoskoko552g693kcal7.1g118.7g18.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna276g346kcal3.6g59.4g9.2g5.9g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905