Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 201g68kcal1.4g11.1g0.2g2.8g
Sokeri 86g347kcal0g85.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g13kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2g5.3kcal0.1g1.6g0.1g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl201g684kcal4g6g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g2297kcal11.8g229g142g10g
Valittu annoskoko552g1148kcal5.9g114.5g71g5g
Annoskoko puolitettuna276g574kcal3g57.3g35.5g2.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891