Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 233g324kcal29.2g0.7g22.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki285g159kcal24.2g14.2g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g116kcal4.1g1.3g10.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.7g23kcal0g5.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe9g35kcal0.3g8.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1313kcal115.6g60.6g67.8g0g
Valittu annoskoko552g657kcal57.8g30.3g33.9g0g
Annoskoko puolitettuna276g328kcal28.9g15.2g17g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856