Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl329g434kcal43.1g1g27.3g0g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g538kcal21.5g5.9g48.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl100g356kcal2g3g37.9g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g3105kcal134g24g275.8g0g
Valittu annoskoko552g1553kcal67g12g137.9g0g
Annoskoko puolitettuna276g776kcal33.5g6g69g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765