Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 351g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Ruokakerma Valio 4% K&P100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g15g52kcal1.7g10.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g462kcal13.4g58.2g16.8g10.4g
Valittu annoskoko552g231kcal6.7g29.1g8.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna276g116kcal3.4g14.6g4.2g2.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810