Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 229g434kcal62g0g20.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Korppujauho 25g91kcal2.6g18.6g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1581kcal161.8g52.2g78.6g5.8g
Valittu annoskoko552g790kcal80.9g26.1g39.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna276g395kcal40.5g13.1g19.7g1.5g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992