Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 483g75kcal6.2g5.8g1g7.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g27g102kcal6.4g0g8.8g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g951kcal25.2g11.6g87.2g14.4g
Valittu annoskoko552g475kcal12.6g5.8g43.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna276g238kcal6.3g2.9g21.8g3.6g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1.1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422705