Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 88g199kcal16.6g0g14.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi21g74kcal1.3g16.2g0.4g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Kaali, valkokaali188g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1107kcal60.6g51.8g72.8g10g
Valittu annoskoko552g554kcal30.3g25.9g36.4g5g
Annoskoko puolitettuna276g277kcal15.2g13g18.2g2.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978