Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauho sunnuntai218g764kcal26.2g155g4.6g7.6g
Grahamjauho, 1 dl64g229kcal8.3g43.9g1.9g8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen46g328kcal0g0g36.4g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Maito, Kevyt152g70kcal4.9g7.3g2.3g0g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g3184kcal85.8g497.6g93g33.2g
Valittu annoskoko552g1592kcal42.9g248.8g46.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna276g796kcal21.5g124.4g23.3g8.3g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187