Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Margariini 60%, keskiarvo 50g266kcal0.2g0.2g30g0g
Juusto, keskiarvo 100g350kcal25g0.3g27.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Tonnikala öljyssä 75g142kcal20.3g0g6.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 80g83kcal2.8g14.4g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g2431kcal136.6g131g149.2g9.2g
Valittu annoskoko553g1216kcal68.3g65.5g74.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna276g608kcal34.2g32.8g37.3g2.3g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453