Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g125g95kcal20g1.8g0.9g0.5g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 250g265kcal10g48.5g2.2g4.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.7g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g1023kcal63.6g124.6g26.6g17g
Valittu annoskoko553g512kcal31.8g62.3g13.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna276g256kcal15.9g31.2g6.7g4.3g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240